پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی
پاورپوینت چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن

پاورپوینت-چگونگی-تبدیل-عضله-به-گوشت-وعوامل-موثر-بر-آنلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل :  powerpoint (..ppt) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 46 اسلاید

 قسمتی از متن powerpoint (..ppt) : 
 

بنام خدا
www.Win2Farsi.com
چگونگی تبدیل عضله به گوشت وعوامل موثر بر آن
www.Win2Farsi.com
چگونگی تبدیل عضله به گوشت
مهمترین تغییرات بعد از کشتار
1-) قطع جریان خون
الف) تبادل حرارت
ب) اکسیژن به بافت نمی رسد
ج) نرسیدن مواد جهت تولید متابولیسم
د)زمانی که جریان خون قطع می شود
متابولیسم هایی که از سلول ها تولید شده خروج نمی یابد.
2-) همچنین کاهش فشار ( اسید لاکتیک که در داخل عضله تجمع می کند) باعت ایجاد تغییرات در بافت می شوند به طوری که در دام زنده PH طبیعی حدود 7-7/2 است 6-8 ساعت بعد از کشتار این PH به 5/6 – 5/8 می رسد و نهایت 24 ساعت پس از کشتار به حدود 5/3 تا 5/8 می رسد در حالت طبیعی PH حدود 5/5 کاهش می یابد. در صورتی که این کاهش به صورت تدریجی باشد بهترین کیفیت گوشت را خواهیم داشت اگر دام خسته باشد یا کشتار همراه با استرس باشد ذخیره گلیکوژنی کم خواهد شد . میزان اسید لاکتیک تولید شده کم خواهد بود در این حالت PH در حد بالایی حدودا 6-6/2متوقف خواهد شود.
به چنین حالتی DFD ( Dark-Firm- Dry ) گویند در صورتی که بعد از کشتار دچار کاهش سریع pH شویم در این حالت گوشت دچار PSE ( Pale – Soft – Exadation ) شده است که در این حالت دارای رنگ پریده بافتی نرم و سطحی آبدار است این دو حالت شرایط نرمال نیستند .


 

دانلود فایل





:: بازدید از این مطلب : 48
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 آذر 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: