کارآموزی مدیریت
نوشته شده توسط : پروتکل های درمانی
کارآموزی مدیریت

کارآموزی-مدیریتلینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد صفحه : 27 صفحه

 قسمتی از متن word (..doc) : 
 

‏2
‏مقدمه:
‏مدیران آموزشی بنا به ویژگیهای شخصیتی، روانی و الگوهای تفکر خود، دانسته یا ندانسته به کمک یکی از سبکهای مدرسه خود را اداره می کنند و هر مدیر برای توجیه سبک خود ادعا می کند این سبک زودتر و بهتر به هدف می رسد و قسمت عمده اهداف آموزشی و پروش در انجام فعالیتهای یادگیری و پیشرفت تحصیلی‏
‏ دانش آموزان آشکار می شود.
‏باید به این امر توجه کرد که دانش آموزان هر کشوری سهم بسزایی از درآمد و بودجه آن کشور را در زمینه های برنامه ریزی، تجهیز مدارس، حقوق معلمان و بقیه کارکنان اداری تهیه مواد و ابزار آموزشی و تهیه کتب درسی و ... به خود اختصاص می دهند. ‏
‏( دلاور، 1369) لذا به طور جدی در مورد پیشرفت تحصیلی دانش آموزان راه و چاره ای اندیشه گردد. و این سرمایه های ملی به صورتی کارسازتر برای کشور و آبادانی آن به خدمت گرفته شوند.
‏بیان مسئله:
‏عنوان:‏ بررسی رابطه بین سبکه مدیریت و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان دختر مقطع راهنمایی شهرستان سپیدان
‏مدیران آموزشی ابتدا توجه افراطی به سازمان ( وظیفه) داشتند اما با شروع روابط انسانی مدیران آموزش با گرای به رابطه مداری به نتایج درخشانی دست یافتند و امروز به توصیه متفکرین علم مدیریت یک مدیر آموزشی صرفاً نباید رابطه مدار یا ... باشد بلکه در موقعیتهای مختلف باید تلفیقی از سبکها استفاده نماید. مجله مدیریت آموزشی. (1378، فروردین)
‏2
‏و بر اساس تجارب آموزشی و مطالعه تهیه کننده و طرح مشاهده گردید، که یلکهاب متفاوتی به کار گرفته می شود و با توجه به تغییر اینکه در اداره امور بوجود آمده، هم پیشرفتهای تحصیلی چشمگیری صورت پذیرفته هم افتهایی وجود داشته است که ‏
‏نمی تواند بی ارتباط با سبکهای مختلف مدیریتی باشد.
‏هدف پژوهش:
‏هدف کلی از تحقیق این است که با توضیح و ارائه سبکهای مدیریت:
‏بدانیم مدیران آموزشگاها بیشتر از کدامیک، از سبکهای برای اداره امور مدارس استفاده می کنند.
‏بکار گیری کدامیک از سبکها نقش موثرتری در پیشرفت دانش آموزان دارد.
‏توضیح:‏ تصور بر این است که پیشرفت تحصیلی نیاز افراد را در رسیدن به اخلاق اجتماعی و عواطف بیدار می نماید و شغلی که منبع در آمد باشد و زمینه وحدت و همبستگی را فراهم می کند در این طرح سبکهای مدیریت آموزشی در سیستم متمرکز و پیشرفت تحصیلی دو متغیر هستند که مورد بررسی قرار می گیرند.
‏3
‏اهمیت نظری و عملی پژوهش‏:
‏اهمیت نظری:‏ این تحقیق از این جهت دارای اهمیت است که سبکها و روشهای متداول و رایج در مدیریت که باعث پیشرفت تحصیلی دانش آموزان و بوجود آمدن محیطی آرام و رضایت بخش و زمینه ای برای شکوفائی استعدادها و علائق فعالیتهای کارکنان را فراهم‏
‏ می آورد مورد بررسی قرار می گیرد. از این رو شیوه صحیح که از سوی مدیر به کار گرفته شده می تواند زمینه ای مناسب جهت خلاقیت ها و ابتکارات کارکنان و دانش آموزان فراهم آورد.
‏از مسائل با اهمیت نظام آموزش و پرورش مدیریت و سازماندهی به حساب می آید. مدیریت آموزشی امری ظریف، تخصصی و علمی است و باید با خصوصیات روانشناختی اعمال گردد. بنابراین نقش مدیران آموزشی بسیار حیاتی است چه بسا برنامه ریزیها و هدفهای ارزشمند و متعالی که در نتیجه ناتوانائیهای مدیران بصورت موفق به اجرا گذاشته نشود.
‏این تحقیق می تواند زمینه ای مناسب جهت مدیریت و سازماندهی باشد.
‏اهمیت عملی:‏ این تحقیق از این جهت دارای اهمیت است که بر بنیان تحقیقات گذشته شکل گرفته شده بر مقالات، گزارشها تحقیقی و پایان نامه هایی که بصورت غیر مستقیم و مستقیم به موضوع پژوهش مرتبط است.
‏4
‏و این تحقیق درهر جامعه ای برای مدارس ها کمک می کند.
‏سوالهای پژوهش:
‏آیا بین سبکهای مدیریت و پیشرفت تحصیلی رابطه ای وجود دارد؟
‏آیا مدارسی که دارای پیشرفت تحصیلی بیشتری هستند مدیران آنها تابع سبکهای میانه رو هستند؟
‏تراکم نسبی میزان به کارگیری سبکهای مدیریت در کدام یک از سبکها بیشتر است؟
‏کدام سبک ما را به پیشرفت تحصیلی وهدفهای آن می رساند؟

 

دانلود فایل





:: بازدید از این مطلب : 47
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 17 آذر 1400 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: