لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : powerpoint (..pptx) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )
تعداد اسلاید : 13 اسلاید
قسمتی از متن powerpoint (..pptx) :
به نام خدايي كه در اين نزديكي است
نعناع
MENTHA PIPERITA
OR
PEPPEMINT
کلیات گیاه شناسی
نعناع گیاهی است علفی و چند ساله که علاوه بر ساقه زیر زمینی که گیاه را در خاک مستقر میسازد دارای ساقه هوایی نیز هست. در محل گرههای ساقه که در تماس با زمین است ریشههایی خارج شده که ساقه جدید را درست میکند. بنابراین اگر شما فقط یک ساقه نعناع در باغچه خود بکارید به زودی تمام باغچه شما پر از نعناع میشود. برگهای نعناع بیضی شکل ، نوک تیز و دندانهدار میباشند . گلهای آن بسته به نوع نعناع ممکن است قرمز ، ارغوانی یا سفید باشد. نعناع در مناطق معتدل و آفتابگیر به خوبی رشد میکند. نعناع از قدیمالایام به عنوان یگ گیاه معطر و اشتها آور و برای ناراحتیهای دستگاه گوارش بکار رفته است . بقراط پدر علم طب از نعناع در نوشتههای خود یاد کرده است. در قرون وسطی از نعناع در معالجه بیماریها و برای التیام زخمها و درمان درد گزیدگی زنبور و سگ هار استفاده میشد
انواع جنس هاي خانواده نعناع:
1)مريم گلي
2)رزماري
3)كاكوتي
4)نعنا
5)نعنا وحشي
6)ريحان
7)وارنگ بو
8)اسطوخودوس
9)مرزن جوش
10)بادرنجويه
1)salvia/officinalis
2)Rosmarinus/officinalis
3)Ziziphora/tenuior
4)Mentha/xipiperta
5)Mentha/fonifolia
6)Ocium/basilium
7)Melissa/officinalis
8)Lavander
9)Origanum/vulgare
10)Oracocephalum/moldavica
تركيبات نعنا:
هر100گرم نعنا تازه
43كالري انرژي/4.86گرم آب / 8.3گرم پروتئين/ 3.5گرم كربوهيدرات/5.9گرم آهن از نوع غير هم / 210ميلي گرم آهن